Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

ORDUSİAD Başkanı yetkililere seslendi: “Bir an önce çözüm bulunmalıdır”

Ordu Sanayici İş İnsanları Derneği (ORDUSİAD) Başkanı Kadir Engin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kumbaşında denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Başaran Kardeşleri üyelik daveti için ziyaret bulundu.  

info@karadenizekonomi.com / 18.10.2021

ORDUSİAD Başkanı yetkililere seslendi: “Bir an önce çözüm bulunmalıdır”

 

Toplantıda derneğin çalışmaları ve kurumsal yönetimi konusunda bilgiler veren Engin, arazi arayışına giren Başaran Kardeşlerin yer tahsisi içinde yetkililere çağrıda bulundu. “’Firmamız denizcilik ve balıkçılık sektörünün olmazsa  olmazlarından biridir. Büyüme ve genişleme için araziye ihtiyaçları var başta Ordu Belediyesi olmak üzere tüm yetkililerin bu yer sorununu çözüp üretimin artırılmasına katkıda bulunmalarını istiyoruz’ ’dedi.
 

Engellerin kaldırılmasını istiyoruz
Bunun ata mesleği olduğunu ve çocuktan babaya ve toruna şeklinde devam ettiğini belirten firma sahibi Muammer Kaya şunları söyledi:’’ Tersanemizde dünyanın her yerine boyları 15-50 metre
uzunluğunda değişen balıkçı tekneleri üretiyoruz ayrıca Ordu’da dünyanın en büyük barçını yapıyoruz fakat arazi sorunundan dolayı taleplere cevap veremiyoruz. Biz üretmek, istihdam sağlamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz bundan ötürü engellerin en kısa sürede kaldırılmasını talep ediyoruz’ ’dedi.