Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

OGİD’te yeni yönetim!

Ordu Genç Girişimci İş Adamları Derneği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda mevcut başkan Samet Aktaş yeniden aday olmazken başkanlığa Sadık Bora Çakmak seçildi. Ayrıca dernek adını “Ordu Genç İş İnsanları Derneği” olarak değiştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 21.06.2021

OGİD’te yeni yönetim!

Dört yılı geride bıraktığını dile getiren Aktaş, ‘’Dördüncü yılımızı tamamlamış olduk. Hakkınızı helal edin. Bu süreçte dokunamadığımız arkadaşlarımız olmuştur, haklarını helal etsinler.  Elimizden geldiğince bu yapıyı sizlere layık olarak temsil etmeye çalıştık. Bundan sonra da böyle olacağına inanıyorum’’ diye konuştu.

‘’OGİD’te kadın üyelerde yer alacak’’

Göreve layık olup iyi işlere imza atmak için bugün görev başına geçmiş bulunduğunu ve  kadın üyelerinde derneğe katılımını hedeflediklerini belirten yeni başkan Çakmak, ‘’Bu yüzden derneğimizin adını Ordu Genç İş İnsanları olarak değiştirdik. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapmak için onların giriş aidatlarını da düşük tuttuk. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Yönetimi oluştururken ağırlığı yine gençlere verdik. Bu bayrağı onlara devredeceğiz. Samet başkandan aldığım bayrağı daha ileriye taşımak öncelikli hedefim olacaktır’’ ifadelerini kullandı.


Sadık Bora Çakmak’ ın başkanlığındaki Ordu Genç İş İnsanları Derneği’nin yönetim Kurulunda Samet Aktaş, Doğan Deniz, Erdinç Türkmen, Mete Şaşmaz, Gürkan Koç, Burak Kaya, Burak Güreşçi, Altuğ Sönmez, Erhan Topkaya ve Mücahit Yıldız gibi isimler yer aldı.