Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Kapalı Pazar Yeri 12 milyon liraya mal olacak

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ‘’ Yeni yapılacak ikinci etap projeleri ile birlikte yaklaşık 12 milyon liraya mal olacak olan Kapalı Pazar Yerimizi, Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli ve uyumlu bir şekilde yapıyoruz.’’

info@karadenizekonomi.com / 25.01.2021

Kapalı Pazar Yeri 12 milyon liraya mal olacak

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, şehrin önemli ihtiyaçlarından birisi olan 11 dönüm alana modern bir şekilde inşa edilen Kapalı Pazar Yeri'nin nisan ayında hizmete açılacağını ve aynı zamanda içerisine Aşevi de yapacaklarını dile getirdi.

Kapalı Pazar Yerini ilçenin en önemli sorunlarından birisi olarak gördüklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar “ Fatsa’mızın en önemli sorunlarından ve ihtiyaçlarından birisi  olarak gördüğümüz Kapalı Pazar Yeri, yerel seçimler öncesi gerek pazarcı esnafımıza, gerekse halkımıza verdiğimiz bir sözdü. Bu sözü hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Nisan ayı içerisinde sosyal donatı alanları ile birlikte tamamlanmış olacak toplamda 11 dönüm alan üzerine inşası devam eden Kapalı Pazar Yerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bu modern tesisi en iyi şekilde işletmek içinde gerekli altyapı çalışmalarını başlattık. Kapalı Pazar Yerimizin içerisinde aynı zamanda aşevi de kurmayı planlıyoruz. Projede revizeye giderek bu konuda da çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki hafta, Fatsa Belediyesi olarak bu sosyal alanların ihalesine çıkacağız. Yeni yapılacak ikinci etap projeleri ile birlikte yaklaşık 12 milyon liraya mal olacak olan Kapalı Pazar Yerimizi, Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli ve uyumlu bir şekilde yapıyoruz. Böyle bir yatırımı ilçemize kazandırdığı için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tüm Fatsalı hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum. Kapalı Pazar Yeri’nin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.