Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Meteoroloji'den kar uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre ülkemizde hava sıcaklıkları cumadan itibaren 6 ila 15 derece düşecek, kar yağışı etkili olacak.

info@karadenizekonomi.com / 11.02.2021

Meteoroloji'den kar uyarısı!

Cuma günü Balkanlar üzerinden gelecek yağışlı havanın etkisi ile Türkiye’de sıcaklıkların hafta sonunda düşmesi bekleniyor. İç ve batı kesimlerde 6 ila 15 derece arazında azalması öngörülürken, Pazar günü kuzey ve iç bölgelerin tamamında kar yağışının etkili olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde halen seyreden hava sıcaklıklarının Cuma günü kuzeybatı yönünden başlayarak azalacağı öngörülüyor.

Karadeniz Bölgesi’nin üzerinden Pazar günü gelecek havanın ve kuvvetli poyrazın etkisi ile de Marmara ve Batı Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere, iç ve kuzey bölgelerin tamamında kar yağışının etkili olması tahmin ediliyor.

Doğu, iç ve kuzey kesimlerde 15 Şubat pazartesi gününden itibaren soğuk havanın etkisinin artmaya başlanmasının yanı sıra kar yağışlarının da aralıklarla sürmesi bekleniyor.