Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Oto Galericiler Sitesi esnafın ticaretine kazanç sağlayacak

Altınordu Belediyesi, ikinci el oto ticaretinde şehre büyük üstünlük ve avantaj sağlayacak" Oto Galericiler Sitesi' projesinin yapımını başlattı.

info@karadenizekonomi.com / 16.04.2021

Oto Galericiler Sitesi esnafın ticaretine kazanç sağlayacak

Altınordu Belediyesi, ikinci el oto ticaretinde şehre büyük üstünlük ve avantaj sağlayacak sektörel ticaret merkezi "Oto Galericiler Sitesi' projesine yapım ihalesinin ardından start verildi.  Vatandaşların tüm ihtiyaçlarını aynı yerde karşılayabilecekleri alışveriş merkezi konseptinde tasarlanan ve Karacaömer mahallesinde 17 Bin 660 metrekare alan üzerinde yapımına başlanan projede; 9 bin 235 metrekare kapalı alan, 2 bin 600 metrekare yeşil alan, 3 bin 800 metrekare açık otopark yer alıyor. 4 bloktan oluşan Oto Galericiler Sitesinde 62 adet oto galerinin yanında idari bina, Noter, oto ekspertiz, oto yıkama, kafe, kuaför, market gibi sosyal yaşam alanları da yer alıyor.

‘’ Uygun ortamda ticaret yapılacak’’

Sağlıklı altyapı, konforlu ulaşım hedefi ve bütün şehir eşit hizmet ilkesi ile 92 mahallemizde hummalı bir çalışma yürütüyoruz diyen başkan Tören, ‘’Doğru planlama, kaynakların ekonomik kullanımı, çözüm odaklı günü değil geleceği kurtarmaya yönelik belediyecilik hizmetlerimizin yanında, her bir vatandaşımıza dokunan sosyal belediyecilik çalışmalarımız da durmaksızın devam ediyor. Altınordu Belediyesi Oto Galericiler Sitesi, galericilerimizin daha nezih ve çağın şartlarına uygun bir ortamda ticaret yapmalarını sağlayacak. Onlara daha sağlıklı bir iş ortamı sunmanın yanında daha geniş kitlelere ulaşabilecekleri ticari pazar oluşturmak amacıyla kurulan Oto Galericiler Sitemiz tamamlandığında esnafımızın ticaretine ve kazancına büyük katkı sağlayacak.  Şehrimizin modern yüzü olacak bu merkez vatandaşlarımıza da büyük avantajlar ve kolaylıklar sunacak.  Altınordu’ya yakışan sektörel ticaret merkezi olacak ve modern şehirleşmeye katkı verecek projemiz hayata geçmek için gün sayıyor. Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun’’ diye konuştu.