Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Hem zamandan hem fiyattan tasarruf edilecek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, ‘’ Ulubey ilçemiz ile Mesudiye ilçemizden geçen Karadeniz -Akdeniz yolu var. Bu yol tamamlandığında, 3 günde Akdeniz’e gemi ile inen ürünler, bu yol sayesinde, araçlarla Mersin’e 6 saatte inecek. Hem zaman hem de fiyattan tasarruf yapılmış olunacak. Artık zaman kaybetmenin bir anlamı yok.’’

info@karadenizekonomi.com / 3.03.2021

Hem zamandan hem fiyattan tasarruf edilecek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun her alanda kalkınmasını sağlamak amacıyla ilçe heyetleriyle gerçekleştirdiği değerlendirme toplantılarına Ulubey ilçesi ile devam etti.

‘’Ulubey’i Türkiye’nin Davos’u yapabiliriz’’

19 ilçenin kendilerinde ayrı yerlere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Güler, ‘’Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak klasik belediyeciliği her alanda yapıyoruz. Önemli olan farkını ortaya koyabilmekte. Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu kimliğine bürünebilmekte. Biz bunu yapıyoruz. Üretim, ekonomi, işsizlik ve diğerleri. Bizim yapmak istediğimiz aslında budur. Herkes üretsin. Kendi işinin patronu olsun. Ordu’nun insanı akıllı ve bir o kadarda üretkendir. Bunun üretime dönüşmesi için bizim üzerimize ne düşüyorsa yapıyor, yapmaya da devam edeceğiz. Ulubey aslında İsviçre’nin Davos kentine çok benziyor. Buraların oradan farkı yok. Ancak biz bunu bu zamana kadar ortaya çıkartamamışız. Şimdi bunu yapacağız. Her tarafı doğal güzelliklere sahip olan bu ilçemizi daha da geliştirerek turizmden aldığı pastayı büyüteceğiz. Yapacağımız bu çalışmalarla Ulubey’i Türkiye’nin Davos’u yapabiliriz” ifade etti.

‘’Kendi doğduğu topraklarda yaşayarak üretim yapacak’’

Ulubey’in geleceğini kurtarmak adına çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Güler, “Ulubey’in geleceğini kurtarmak adına yaptığımız ve yapacağımız bu çalışmalar ile çocuklarımız artık gurbete gitmeyecek. Kendi doğduğu topraklarda yaşayarak üretim yapacak. Bu sayede hem ilçemiz büyüyecek hem de ilimiz ekonomisi kazanmış olacak. Bakın Ulubey ilçemiz ile Mesudiye ilçemizden geçen Karadeniz -Akdeniz yolu var. Bu yol tamamlandığında, 3 günde Akdeniz’e gemi ile inen ürünler, bu yol sayesinde, araçlarla Mersin’e 6 saatte inecek. Hem zaman hem de fiyattan tasarruf yapılmış olunacak. Artık zaman kaybetmenin bir anlamı yok. Gelin hep beraber bu yolu fırsata çevirelim. Hem ilimiz kazansın hem de ilçemiz kazansın’’ diye konuştu.