Güncel Gelişmeler:
  • Ordu – Giresun Havalimanı’nda sefer sayıları arttı - 10:43
  • Nebati'den konutta fahiş fiyat artışı uyarısı - 09:29
  • Bankalara, 'döviz işlemlerini likit saatlere çekin' talebi - 09:19
  • Gecelik kredi faizlerinde 'zorunlu' yükseliş - 09:13
  • Ülker'in ilk çeyrek cirosu 5,9 milyar TL'ye ulaştı - 09:07
20.09.2024

Altınordu Belediyesi denetimleri sıkılaştırdı

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, maske, mesafe ve hijyene yönelik düzenli olarak denetim yaparken Altınordu’da coronavirüs vaka sayılarındaki artışla birlikte daha sıkı tedbirler aldı.

info@karadenizekonomi.com / 6.03.2021

Altınordu Belediyesi denetimleri sıkılaştırdı

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, maske, mesafe ve hijyene yönelik düzenli olarak denetim yaparken Altınordu’da coronavirüs vaka sayılarındaki artışla birlikte daha sıkı tedbirlerle sahada mesai veriyor. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla ekipler ilçe genelindeki fırın ve pastane imalathanelerini de denetleyerek coronavirüse karşı temizlik, dezenfektan, maske ve sosyal mesafe ile ilgili gerekli önlemlerin alınıp alınmadığını kontrol etti. Bunun yanında ekipler yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda yaptıkları denetimlerle vatandaşları sosyal mesafe ve maske konusunda uyardı. Pazar yerlerinde de denetimler artarken HES kodu sorgulaması yapılıyor.

‘’Bugünleri dayanışma içerisinde atlatacağız’’

İlçede artan vaka sayıları sonrası tedbirleri en üst seviyeye çıkardıklarını belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ‘’Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için gerekli denetimleri yapmaya devam ediyoruz. Özellikle ilçemizde artan vaka sayıları sonrası tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık; sürdürmekte olduğumuz denetimlerimizi sıklaştırdık. Pazar yerlerinde toplum sağlığı için kontroller yaparak, hemşerilerimize kurallara uymaları noktasında sürekli uyarıda bulunuyoruz. Bu günleri hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız’’ diye konuştu.